AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocayla dövüşmek

Kahve falında kocayla dövüşmek

Kahve falında kocayla dövüşmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında kocayla dövüşmek gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarını üstlenmek ya da cezasını çekmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında kocayla dövüşmek hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında kılıcla dövüşmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendinle dövüşmek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle dövüşmek gıybet edeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplanla dövüşmek güzel günlerle tanışılacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeklerle dövüşmek huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında anneyle dövüşmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine yorulur.

Kahve falında kediyle dövüşmek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir