AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanla dövüşmek

Kahve falında yılanla dövüşmek

Kahve falında yılanla dövüşmek bundan güç ve cesaret alacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanla dövüşmek gördüyseniz:

  • Egonuz veya zor bir ilişkiniz her zaman yapmak istediğiniz bir şeyi unutturabilir.

Kahve falında yılanla dövüşmek artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, yönetici olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanınla dövüşmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında dövüşmek etmek fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yarınlarına inanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birisiyle dövüşmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşle dövüşmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine inanılır.

Kahve falında biriyle dövüşmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeklerle dövüşmek nimet bolluğu yaşayacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine yorulur.

Kahve falında ölüyle dövüşmek fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir