AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisin tutukladığını görmek

Kahve falında polisin tutukladığını görmek

Kahve falında polisin tutukladığını görmek artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında polisin tutukladığını gördüyseniz:

  • Farklı yerler, farklı kültürler ya da farklı bakış açıları kafanızı rahatlatmanıza yardım edebilir.

Kahve falında polisin tutukladığını görmek imkânlarını kaybedeceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına delalettir.

Kahve falında polisin birini tutukladığını görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında polisin başkasını tutukladığını görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini tutuklamak aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polisin koruduğunu görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polisle işbirliği yapmak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında polise şikayet edilmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında polisten para almak kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir