AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisle işbirliği yapmak

Kahve falında polisle işbirliği yapmak

Kahve falında polisle işbirliği yapmak isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, işlerin başına geçeceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında polisle işbirliği yapmak gördüyseniz:

  • Mücadeleci ortamlar ya da rekabet pişmanlık duyabileceğiniz ani tepkilere yol açabilir.

Kahve falında polisle işbirliği yapmak sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında işbirliği yapmak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında düşmanla işbirliği yapmak önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine yorulur.

Kahve falında şeytanla işbirliği yapmak geçim kolaylığı içinde olacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Kahve falında polis yapmak çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, gam ve keder çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polislik yapmak hedeflerinin gerçekleşeceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin polis olduğunu görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında çok polis görmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir