AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini tutuklamak

Kahve falında birini tutuklamak

Kahve falında birini tutuklamak kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında birini tutuklamak gördüyseniz:

  • Aniden yol görünebilir ya da yakın çevrenizden kişilerle ilgili haberler alabilirsiniz veya halkla ilişkiler, bilişim, satış, reklam, hukuk, ulaştırma veya medya alanlarında bazı gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında polisin tutukladığını görmek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, yeni işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında birini tutuklamak alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine alamet eder.

Kahve falında polisin başkasını tutukladığını görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında polisin birini tutukladığını görmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir