AnaSayfa / Genel / Kahve falında polise şikayet edilmek

Kahve falında polise şikayet edilmek

Kahve falında polise şikayet edilmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, işlerin aksayacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında polise şikayet edilmek gördüyseniz:

  • Yaptığınız çalışmaların karşılığını görmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında polise şikayet edildiğini görmek bir takım sorunlar çıkacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine delalet eder.

Kahve falında polise şikayet edilmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında polise birini şikayet etmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini polise şikayet etmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine rivayet etmektedir.

Kahve falında polise şikayet etmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin şikayet ettiğini görmek refah düzeyinin düşeceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün şikayet ettiğini görmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, ettikleri duanın kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında şikayet edildiğini görmek çok büyük bir mutluluk duyulacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir