AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisin koruduğunu görmek

Kahve falında polisin koruduğunu görmek

Kahve falında polisin koruduğunu görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, sorunların üstesinden geleceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında polisin koruduğunu gördüyseniz:

  • Kendinizi yeniden tanımlamanız, imajınızı yenilemeniz gerekebilir.

Kahve falında polisin koruduğunu görmek hafifleyeceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kimseyi korumak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına rivayet eder.

Kahve falında askerin seni koruduğunu görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına delalettir.

Kahve falında ailesini korumak ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bebeği korumak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşlarını korumak kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğunu korumak kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine yorulur.

Kahve falında kardeşlerini korumak dertleşerek moral bulacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir