AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisin birini tutukladığını görmek

Kahve falında polisin birini tutukladığını görmek

Kahve falında polisin birini tutukladığını görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, onlara çok bağlı olacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine inanılır.

Kahve falında polisin birini tutukladığını gördüyseniz:

  • Ne istediğinizden yüzde yüz emin olmalısınız.

Kahve falında polisin birini tutukladığını görmek iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polisin tutukladığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, şansın açılacağına delalettir.

Kahve falında polisin başkasını tutukladığını görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini tutuklamak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin polis olduğunu görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polislerle çatışmak sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında polislere yemek vermek yaşama isteğinin artacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine yorulur.

Kahve falında polislik yapmak falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir