AnaSayfa / Genel / Kahve falında polislerle çatışmak

Kahve falında polislerle çatışmak

Kahve falında polislerle çatışmak sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine delalet eder.

Kahve falında polislerle çatışmak gördüyseniz:

  • Açık fikirli olmanız ilerlemenize yardım edebilir.

Kahve falında polislerle çatışmak sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birileriyle çatışmak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalettir.

Kahve falında silahla çatışmak kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında teröristlerle çatışmak anne baba duası alınacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında asker olmak ve çatışmak işlerin sarpa saracağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askerde çatışmak ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına delalet eder.

Kahve falında silahlarla çatışmak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında terörle çatışmak iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir