AnaSayfa / Genel / Kahve falında polislik yapmak

Kahve falında polislik yapmak

Kahve falında polislik yapmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, mallarının da hayırlı olacağına, karısının çok mutlu olacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine inanılır.

Kahve falında polislik yapmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanlar sizin gibi düşünmelerine rağmen bunu ortaya koyamıyorlar.

Kahve falında polis yapmak yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polislik yapmak birikmiş parasının olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Kahve falında polisle işbirliği yapmak neşenin ve mutluluğun geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polisten ceza yemek içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına delalet eder.

Kahve falında polisin evi aradığını görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine inanılır.

Kahve falında polis sapkasi takmak yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir çok polis görmek düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında polis arabasına çarpmak sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir