AnaSayfa / Genel / Kahve falında polislere yemek vermek

Kahve falında polislere yemek vermek

Kahve falında polislere yemek vermek külfetinin ve yükünün artacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine, dini inançların güçleneceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına işaret eder.

Kahve falında polislere yemek vermek gördüyseniz:

  • Bazı konularda motivasyonunuz veya yaratıcılığınız yüksek olabilir.

Kahve falında polisten tokat yemek kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında trafik polisinden ceza yemek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polislere yemek vermek huzursuz olacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polise yemek vermek ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına delalettir.

Kahve falında polisten ceza yemek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polis okulunu kazanmak işlerin daha kötü bir hal alacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına delalettir.

Kahve falında polis ordusu görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında sivil polise yakalanmak iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir