AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin polis olduğunu görmek

Kahve falında sevgilinin polis olduğunu görmek

Kahve falında sevgilinin polis olduğunu görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin polis olduğunu gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konuların ihmal edilmemesi gerekiyor.

Kahve falında polisle sevgili olmak herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında polis sevgili görmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında sevgilinin polis olduğunu görmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında polis okulu kazanmak büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında polisten haber almak arkasından gıybet edeceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında polis beklemek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine inanılır.

Kahve falında birden fazla polis görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin esenlik bulacağına delalet eder.

Kahve falında kendini sivil polis olarak görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir