AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisin eve geldiğini görmek

Kahve falında polisin eve geldiğini görmek

Kahve falında polisin eve geldiğini görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını, işlerin düzgün gideceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, güzel günlerin yaşanacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında polisin eve geldiğini gördüyseniz:

  • Size sorulmasını beklemeden fikirlerinizi paylaşmanız çalışmalarınızı takdir eden kişilerle olumlu ilişkiler geliştirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında polisin eve geldiğini görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, özel hayatının renkleneceğine delalet eder.

Kahve falında eve polis geldiğini görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine alamet eder.

Kahve falında evine polis geldiğini görmek kişinin tek başına kalacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve polis çağırmak huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına inanılır.

Kahve falında evde polis görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polisin evi aradığını görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında polisi evde görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Kahve falında eve koltuk geldiğini görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir