AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis topluluğu görmek

Kahve falında polis topluluğu görmek

Kahve falında polis topluluğu görmek rızık bolluğu içinde olacağına, kazancının günden güne artacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, bazı konularda konuşulacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında polis topluluğu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler son dakika değişiklikleri ile planlarınıza zarar verebilir.

Kahve falında polis topluluğu görmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, huzursuzluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topluluktan kaçmak her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında cin topluluğu görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toplulukla dua etmek düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine tabir olunur.

Kahve falında böcek topluluğu görmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine inanılır.

Kahve falında bir toplulukta yemek yemek büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına yorulur.

Kahve falında büyük bir topluluk görmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine işarettir.

Kahve falında topluluk önünde konuşma yapmak maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir