AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis yakalanmak

Kahve falında polis yakalanmak

Kahve falında polis yakalanmak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket göreceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, sahip olacağı malın faazlalığına rivayet eder.

Kahve falında polis yakalanmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kazançlar ya da harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında trafik polisine yakalanmak yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında polise yakalandığını görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında polise yakalanmak gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında polise esrar yakalatmak çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında polise tabanca yakalatmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında silahla polise yakalanmak borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında polise silah yakalatmak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine delalettir.

Kahve falında polis tarafından yakalanmak geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir