AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis kurtarmak

Kahve falında polis kurtarmak

Kahve falında polis kurtarmak eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polis kurtarmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle iş birliği içine girebilirsiniz.

Kahve falında polisi kurtarmak melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polis kurtarmak sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini polis görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine inanılır.

Kahve falında polisle nişanlanmak aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına rivayet eder.

Kahve falında sivil polise yakalanmak bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polis tarafından sorgulanmak duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında başkasının polis olduğunu görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına delalet eder.

Kahve falında erkek polis görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir