AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş polis görmek

Kahve falında ölmüş polis görmek

Kahve falında ölmüş polis görmek doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş polis gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu daha fazla ciddiye almanız gerekiyor.

Kahve falında polislere yakalanmak epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında yakışıklı polis görmek istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, ortaklarla aranın bozulacağına delalettir.

Kahve falında polislik sınavına girmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında polis telsizi duymak başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polise şikayet edilmek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında polisten yardım almak sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polis ordusu görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında polisten silah saklamak çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir