AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini polis okulunda görmek

Kahve falında kendini polis okulunda görmek

Kahve falında kendini polis okulunda görmek iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, bunun şans olacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini polis okulunda gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarınızı sizin gözünüzle değerlendirebilmesini olası hale getirebilirsiniz.

Kahve falında polis okulu kazanmak yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına delalettir.

Kahve falında polis okulunu kazanmak aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına işaret eder.

Kahve falında polis okulu öğrencisi görmek rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında polis okuluna gittiğini görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında polis okulu görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında polis okulunu kazandığını görmek isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, eşe dosta yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini polis okulunda görmek mutluluğunun da artacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında polis okulunda okumak beklentilerinin gerçekleşeceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir