AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisten kaçmak

Kahve falında polisten kaçmak

Kahve falında polisten kaçmak böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, bereketli işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında polisten kaçmak gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı tarafta olmayabilir, dikkatle ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında polisten kaçmak işinin gücünün de rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine delalettir.

Kahve falında sivil polisten kaçmak aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, yalnız hissetmeye alamet eder.

Kahve falında arabayla polisten kaçmak hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polisten arabayla kaçmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında polis ve jandarmadan kaçmak parasının ve malının çoğalacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında polis kaçmak sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında adam öldürüp polisten kaçmak karısı şile arasının çok iyi olacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında polislerden kaçmak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir