AnaSayfa / Genel / Kahve falında polise yakalandığını görmek

Kahve falında polise yakalandığını görmek

Kahve falında polise yakalandığını görmek hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, hoşluklarla karşılaşacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polise yakalandığını gördüyseniz:

  • Hayatınızı canlandırmak için yeni şeyler denemelisiniz.

Kahve falında polise esrar yakalatmak saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında polise silah yakalatmak şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla polise yakalanmak sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, canın sıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polise yakalandığını görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına işaret eder.

Kahve falında polise tabanca yakalatmak endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polislere yakalanmak çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında polis tarafından yakalanmak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında sivil polise yakalanmak başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir