AnaSayfa / Genel / Kahve falında polislere yakalanmak

Kahve falında polislere yakalanmak

Kahve falında polislere yakalanmak işine olan bağlılığının zarar göreceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, lüks içinde olacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polislere yakalanmak gördüyseniz:

  • Olayların çözülebilmesi için, abartmamak koşuluyla açıkça konuşulması gerekiyor olabilir.

Kahve falında polis yakalanmak kazancının günden güne düşeceğine, eşinden yana huzurlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında trafik polisine yakalanmak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında polise yakalandığını görmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında araba sürerken polise yakalanmak çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında polislere yakalanmak türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında arabayla polise yakalanmak kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine delalettir.

Kahve falında polise yakalanmak planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, çok iyi mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında polis tarafından yakalanmak dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir