AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis tarafından yakalanmak

Kahve falında polis tarafından yakalanmak

Kahve falında polis tarafından yakalanmak kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, köşeye sıkıştıracağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında polis tarafından yakalanmak gördüyseniz:

  • Yanlış yönlendirildiğinizi düşünüyorsanız daha fazla soru sormalısınız.

Kahve falında polis tarafından yakalanmak hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında polise tabanca yakalatmak sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında polis yakalanmak yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına alamet eder.

Kahve falında trafik polisine yakalanmak hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polise yakalanmak dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında polise silah yakalatmak şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında polise esrar yakalatmak ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında sivil polise yakalanmak rahatlığa erileceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir