AnaSayfa / Genel / Kahve falında polise ulaşamamak

Kahve falında polise ulaşamamak

Kahve falında polise ulaşamamak yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, günlerini bunun için harcayacağına, her şeyin yolunda gideceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, güzel günler için çalışılacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında polise ulaşamamak gördüyseniz:

  • Evinize yapacağınız yatırımlar akıllıca olabilir.

Kahve falında polis karakolu görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, vefalı bir insan olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polise silah vermek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine inanılır.

Kahve falında eşinin polis olduğunu görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına alamet eder.

Kahve falında bayan polisle konuşmak mekân değiştireceğine, ona göre davranacağına tabir olunur.

Kahve falında polis tarafından kelepçelenmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında polis arkadaşını görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polis kovalaması görmek çok yükseleceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine delalettir.

Kahve falında evin etrafında polis görmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir