AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis arkadaşını görmek

Kahve falında polis arkadaşını görmek

Kahve falında polis arkadaşını görmek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında polis arkadaşını gördüyseniz:

  • Farklı faklı fırsatlar sizi bekliyor, sadece harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında polis arkadaş görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını polis olarak görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında polis arkadaşını görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının polis olduğunu görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını polis görmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında eşini polis olarak görmek manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polise haber vermek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında polis müdürü görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir