Kahve falında eşinin polis olduğunu görmek

Kahve falında eşinin polis olduğunu görmek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, insanların birbirine kenetleneceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin polis olduğunu gördüyseniz:

  • Ağzınızdan kaçırmanız durumunda aleyhinize kullanabilecek kişiler olabilir.

Kahve falında eşini polis olarak görmek hakkını alacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin polis olduğunu görmek kendini bunu başaracağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına işarettir.

Kahve falında eşini polis görmek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karakol ve polis görmek fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polise ifade verdiğini görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğini polis olarak görmek bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının polis olduğunu görmek sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine yorulur.

Kahve falında polislik sınavını kazanmak yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top