AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis karakolu görmek

Kahve falında polis karakolu görmek

Kahve falında polis karakolu görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polis karakolu gördüyseniz:

  • Sizinle aynı zevklere sahip kişilerle biraraya gelmenizi sağlayabilecek aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında polis karakolu görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karakolda polis görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında karakol polis görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında polis ve karakol görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine inanılır.

Kahve falında polis karakoluna gitmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, belalardan korunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karakol ve polis görmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına alamet eder.

Kahve falında birini karakolda görmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında karakolluk olmak rahat nefes almaya başlayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir