AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin etrafında polis görmek

Kahve falında evin etrafında polis görmek

Kahve falında evin etrafında polis görmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin etrafında polis gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerinizi veya aşk hayatınızı canlandırabilecek olumlu etkiler var.

Kahve falında evin etrafında polis görmek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına işarettir.

Kahve falında evin etrafının yandığını görmek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına inanılır.

Kahve falında evin etrafında asker görmek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında evin etrafını süpürmek tamamen içine kapanacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine tabir olunur.

Kahve falında evin etrafında deniz görmek olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin etrafında su görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin etrafında ateş görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin etrafında yılan görmek anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir