AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis kovalaması görmek

Kahve falında polis kovalaması görmek

Kahve falında polis kovalaması görmek terfi alacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında polis kovalaması gördüyseniz:

  • Yanlışlıkla söyleyeceğiniz sözler veya yanlış anlaşılan cümleler ilişkilerde sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında polisler tarafından kovalanmak dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine inanılır.

Kahve falında polis kovalaması görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına delalettir.

Kahve falında polis tarafından kovalanmak çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında boş su kovası görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kaplanın kovalaması görmek olumsuz haberler alacağına, yardımda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında bir adam tarafından kovalanmak çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında domuz tarafından kovalandığını görmek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında atla kovalanmak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir