AnaSayfa / Genel / Kahve falında polise taş atmak

Kahve falında polise taş atmak

Kahve falında polise taş atmak güzel evlatlar yetiştireceğine, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polise taş atmak gördüyseniz:

  • Tatil olmasına rağmen belli konularda fikir sahibi olmaya, bilgi edinmeye veya haber almaya devam ediyor olabilirsiniz.

Kahve falında polise taş atmak amaçlarının da gerçekleşeceğine, hasret içinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polise tokat atmak rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, şansın önünün kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasına taş atmak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında kuyuya taş atmak sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga ederken taş atmak maddi anlamda kendisini toparlayacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında eve taş atmak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, üzüntülerinin son bulacağına delalettir.

Kahve falında tavuğa taş atmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapıya taş atmak bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir