AnaSayfa / Genel / Kahve falında polise tokat atmak

Kahve falında polise tokat atmak

Kahve falında polise tokat atmak karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine tabir olunur.

Kahve falında polise tokat atmak gördüyseniz:

  • Hayat şartlarınızda beklenmedik yükselişler olabilir.

Kahve falında polise tokat atmak uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında polisten tokat yemek yaptığı işte sivrileceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında bir arkadaşına tokat atmak hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında babaya tokat atmak kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına delalet eder.

Kahve falında nişanlıya tokat atmak eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına işaret eder.

Kahve falında eşine tokat atmak arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına işaret eder.

Kahve falında öğretmene tokat atmak sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, kısmetin ve talihin açılacağına yorulur.

Kahve falında başkasına tokat atmak kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir