AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve taş atmak

Kahve falında eve taş atmak

Kahve falında eve taş atmak insanlara öncülük edeceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında eve taş atmak gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmek için yaşamdan zevk alabileceğiniz bazı şeylerle ilgilenin.

Kahve falında eve taş atmak çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına işarettir.

Kahve falında birbirine taş atmak rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında anneye taş atmak dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, sorunlarının da son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencereye taş atmak kendine olan özgüvenine kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılana taş atmak başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğa taş atmak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akarsuya taş atmak üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük taş atmak çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir