AnaSayfa / Genel / Kahve falında yelek giymek

Kahve falında yelek giymek

Kahve falında yelek giymek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında yelek giymek gördüyseniz:

  • İstekleriniz veya hissettikleriniz konusunda dürüst olmamanız duygusal tepkilere neden olabilir.

Kahve falında ölüye yelek giydirmek başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, şerefli bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz yelek giydiğini görmek neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına işarettir.

Kahve falında tüylü yelek giymek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında kürk yelek giymek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polis yeleği giymek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, mesleğine dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun yelek giymek maddi açıdan nefes alınacağına, onu yalnız bırakmayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının yeleğini giymek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yelek giymek borçluysa borcunu ödeyeceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir