AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı yelek giymek

Kahve falında kırmızı yelek giymek

Kahve falında kırmızı yelek giymek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, aradığı kişiyi bulacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, büyük bir özgüven kazanacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı yelek giymek gördüyseniz:

  • Özenli bir şekilde hedefinize doğru ilerleyebilir veya pozisyonunuzu korumayı tercih edebilirsiniz.

Kahve falında kırmızı yelek giymek yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı bebek yeleği görmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı yelek örmek rakiplerin teker teker alt edileceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil yelek giymek rızkının sonsuz olacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında turuncu yelek giymek geçim derdi çekmeyeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Kahve falında can yeleği giymek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine rivayet eder.

Kahve falında tüylü yelek giymek işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, işinde uzmanlaşacağına işaret eder.

Kahve falında altın yelek giymek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir