AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüylü yelek giymek

Kahve falında tüylü yelek giymek

Kahve falında tüylü yelek giymek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, sıkıntılı günler geçireceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, parasının ve malının artacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine alamet eder.

Kahve falında tüylü yelek giymek gördüyseniz:

  • Yardım etmeniz gereken kişiler olabilir.

Kahve falında tüylü yelek giymek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine rivayet eder.

Kahve falında tüylü yelek görmek kızgınlıkların geçeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil yelek giymek yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine inanılır.

Kahve falında deri yelek giymek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında altın yelek giymek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil yelek giydiğini görmek eşyaların yenileneceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz yelek giydiğini görmek parasının ve malının eksik kalmayacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında yelek giydirmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir