AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancanın kırıldığını görmek

Kahve falında tabancanın kırıldığını görmek

Kahve falında tabancanın kırıldığını görmek kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, işlerinin baltalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabancanın kırıldığını gördüyseniz:

  • Hava şartlarına göre gereken tedbirleri almanız, oluşabilecek herhangi bir rahatsızlıği önleyebilir.

Kahve falında tabancanın kırıldığını görmek mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, darlık içine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin elinde tabanca görmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına işarettir.

Kahve falında tabancayla kalbinden vurulmak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurusıkı tabancayla vurulmak sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, kar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabancayla öldürmek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında tabanca kaybetmek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında tabanca sıkıldığını görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski tabanca görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir