AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca aldığını görmek

Kahve falında tabanca aldığını görmek

Kahve falında tabanca aldığını görmek iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, daima secde ve şükür edeceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabanca aldığını gördüyseniz:

  • Başta iş hayatınız olmak üzere yaşamınızda yeni olanakları en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında birinden tabanca aldığını görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine işarettir.

Kahve falında tabanca aldığını görmek ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, alim insanlardan sayılacağına işaret eder.

Kahve falında tabanca doğrultmak refah içinde yaşayacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabancayla öldürmek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında yeni tabanca görmek bolluğun ve verimin de artacağına, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde tabanca görmek namının yürüyeceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tabancayla mermi atmak devlete hizmet etmeye, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabanca satın almak hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir