AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis yakalamak

Kahve falında polis yakalamak

Kahve falında polis yakalamak sevdiklerinden ayrı kalınacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polis yakalamak gördüyseniz:

  • Geri planda kalmanız gerekmiyor.

Kahve falında polisin yakaladığını görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine alamet eder.

Kahve falında polis olup suçlu yakalamak yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında polis yakalamak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polis olmak istemek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında polis dövmek yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polislerden kaçmak dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polis silahı görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında polis araması görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir