AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis okulu kazanmak

Kahve falında polis okulu kazanmak

Kahve falında polis okulu kazanmak sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, zorlukların artacağına, hararetli olayların meydana geleceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına yorulur.

Kahve falında polis okulu kazanmak gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle bir yola çıkabilirsiniz.

Kahve falında polis okulu kazanmak atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında polis okulunu kazandığını görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına yorulur.

Kahve falında polis okulunu kazanmak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Kahve falında polis sınavını kazanmak isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polisliği kazanmak uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, insanlarla uyumunun artacağına alamet eder.

Kahve falında polislik sınavını kazanmak uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına rivayet eder.

Kahve falında iyi bir okul kazanmak girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında istediğin okulu kazanmak mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir