AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis tarafından öpülmek

Kahve falında polis tarafından öpülmek

Kahve falında polis tarafından öpülmek çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında polis tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Evden yapılacak çalışmalar ekstra kazançlara neden olabilir.

Kahve falında sivil polis tarafından tutuklanmak eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında polis tarafından tutuklanmak sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında polis tarafından aranmak verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polis tarafından yakalanmak bereketin ve verimin hâkim olacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında polis tarafından gözaltına alınmak sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında polis tarafından kurtarılmak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, çok büyük özgüven kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polis tarafından kovalanmak aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine inanılır.

Kahve falında polisler tarafından aranmak beğenilen işlere imza atacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir