AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis tarafından kovalanmak

Kahve falında polis tarafından kovalanmak

Kahve falında polis tarafından kovalanmak maddi kaynakların zarar göreceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, beklenmedik kapıların açılmasına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polis tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmek için yapacağınız çalışmalar takdirle karşılanmanıza veya iltifat almanıza neden olabilir.

Kahve falında polisler tarafından kovalanmak kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına delalet eder.

Kahve falında polis tarafından kovalanmak zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polis kovalaması görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpekbalığı tarafından kovalanmak psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavşan tarafından kovalanmak içinin huzurla dolacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşın tarafından kovalanmak sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, korkularının üzerine gideceğine işaret eder.

Kahve falında cin tarafından kovalanmak borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, çok hayırlı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında arılar tarafından kovalanmak daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir