AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis tarafından kurtarılmak

Kahve falında polis tarafından kurtarılmak

Kahve falında polis tarafından kurtarılmak herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, kimse ile tartışmayacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında polis tarafından kurtarılmak gördüyseniz:

  • Belli durumların yararınıza çalışmasını sağlayıp sağlayamayacağınız veya yararına çalışmasını sağlayacak yollar bulup bulamayacağınız konusu kafanızı meşgul edebilir.

Kahve falında polis tarafından kurtarılmak hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine yorulur.

Kahve falında polis tarafından kovalanmak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında polis tarafından kelepçelenmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polis tarafından dövülmek komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında polisler tarafından tutuklanmak sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında polis tarafından aranmak hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polis tarafından tutuklanmak çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına yorulur.

Kahve falında polis tarafından çevrilmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir