AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis tarafından sorgulanmak

Kahve falında polis tarafından sorgulanmak

Kahve falında polis tarafından sorgulanmak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında polis tarafından sorgulanmak gördüyseniz:

  • Eşitlik ilkesine saygı gösterilmesi durumunda iş ya da özel yaşamınıza ilişkin konularda hızlı sonuçlar alabilirsiniz.

Kahve falında polis tarafından sorgulanmak sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında polis tarafından sorguya çekilmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına işarettir.

Kahve falında sorgulandığını görmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, tatsızlıkların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ölüp sorgulanmak geniş bir rızka kavuşacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kabirde sorguya çekilmek kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında ahirette sorgulanmak daha fazla kazanç elde edeceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına işarettir.

Kahve falında sorguya çekildiğini görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında sorgu görmek rahat bir hayata adım atılacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir