AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis ve kelepçe görmek

Kahve falında polis ve kelepçe görmek

Kahve falında polis ve kelepçe görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, can bulacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, para sıkıntısının olmayacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına işarettir.

Kahve falında polis ve kelepçe gördüyseniz:

  • Özgüvenli olmanız durumunda bazı sorunları çözmenize yardım edebilir.

Kahve falında polis tarafından kelepçelenmek hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında polis ve kelepçe görmek sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında polis kelepçesi görmek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kelepçe takılmak o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına işarettir.

Kahve falında eşini kelepçeli görmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında ellerini kelepçeli görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine yorulur.

Kahve falında birini elleri kelepçeli görmek maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında kelepçelenmiş görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir