AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis sesi duymak

Kahve falında polis sesi duymak

Kahve falında polis sesi duymak atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, sıkıntının günden güne artacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, borçların gittikçe artacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında polis sesi duymak gördüyseniz:

  • Bazı yatırımlarınız maddi birikim yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında polis sesi duymak bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, onlardan medet umacağına delalettir.

Kahve falında polis sireni duymak hayatının düzene girmesine vesile olacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına delalet eder.

Kahve falında polis telsizi duymak dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sur sesi duymak başarı kaydedeceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kırılması sesi duymak yaşamının yoluna gireceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kanarya sesi duymak maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına delalet eder.

Kahve falında su sesi duymak karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalp sesi duymak inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir