AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp sesi duymak

Kahve falında kalp sesi duymak

Kahve falında kalp sesi duymak maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalp sesi duymak gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak aniden tükenebilir, serilip kalabilirsiniz.

Kahve falında kalp sesi duymak atılacak adımların boşa çıkacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalp sesi dinlemek edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin kalp atışlarını duymak başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kalp atışını duymak ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, bolluk ve bereket göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin kalp atışını duymak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına delalet eder.

Kahve falında kalp atışı duymak bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına inanılır.

Kahve falında birinin kalp krizi geçiren birini duymak ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında kalp çarpıntısı duymak yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir