AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis sireni duymak

Kahve falında polis sireni duymak

Kahve falında polis sireni duymak sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, başarılı adımlar atılacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine inanılır.

Kahve falında polis sireni duymak gördüyseniz:

  • Yapılacak çok sayıda iş olabilir, bir iş planına ihtiyacınız olacak.

Kahve falında polis sireni duymak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ambulans sireni duymak sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siren sesi duymak hayırlı işlere imza atacağına, ayağının tökezlemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gemi sireni duymak keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına işarettir.

Kahve falında siren sesi görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polis sesi duymak maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında polis telsizi duymak atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında karakol polis görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir