AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis telsizi duymak

Kahve falında polis telsizi duymak

Kahve falında polis telsizi duymak tatsızlıkların aşılacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına inanılır.

Kahve falında polis telsizi duymak gördüyseniz:

  • Para konusunda tutumlu olun, bir kenarda acil durum paranız bulunsun.

Kahve falında polis telsizi duymak çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polis telsizi görmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telsiz telefon görmek rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına yorulur.

Kahve falında telsizle konuşmak uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telsiz görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında polis sireni duymak yerinde saymayacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polis sesi duymak yüzünün kızaracağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında polislerle kavga etmek sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir