AnaSayfa / Genel / Kahve falında su sesi duymak

Kahve falında su sesi duymak

Kahve falında su sesi duymak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, günahtan temizlenmeye işarettir.

Kahve falında su sesi duymak gördüyseniz:

  • Demoralize olmak yerine, keyfini çıkartacağınız taraflara yönelmelisiniz.

Kahve falında su sesi duymak ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına alamet eder.

Kahve falında akan su sesi duymak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşın sesini duymak kendini çok iyi hissedeceğine, gülen yüzünün de solacağına delalettir.

Kahve falında flüt sesi duymak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, nimetin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıktan ses duymak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında şeytan sesi duymak kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine inanılır.

Kahve falında resulullahın sesini duymak huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sabah ezan sesi duymak uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir