AnaSayfa / Genel / Kahve falında sapsız gül görmek

Kahve falında sapsız gül görmek

Kahve falında sapsız gül görmek evlat sahibi olacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, kurtuluşu bulacağına yorulur.

Kahve falında sapsız gül gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında sapsız gül görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına delalet eder.

Kahve falında gül sapı görmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında gözlük sapı görmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, doğru olanı seçeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah saplı bıçak görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kürek sapı görmek daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine yorulur.

Kahve falında ekin sapı görmek çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine yorulur.

Kahve falında sapı kırık fincan görmek çok üst mevkilere geleceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine inanılır.

Kahve falında çanta sapı görmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, herkesin takdirini toplayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir