AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiraz sapı toplamak

Kahve falında kiraz sapı toplamak

Kahve falında kiraz sapı toplamak neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, huzurunu kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında kiraz sapı toplamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda zorlayıcı olmanız durumunda aynı şekilde geri dönüşler söz konusu olabilir.

Kahve falında kiraz sapı toplamak çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına işaret eder.

Kahve falında buğday sapı toplamak eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, nimet ve berekete ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sap toplamak başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında daldan kiraz toplamak imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kiraz toplamak sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına işaret eder.

Kahve falında kızılcık kirazı toplamak huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçta kiraz toplamak yiyip içeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında vişne kiraz toplamak hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir